Gå till innehåll

Skånes Skidförbund

Skånes Skidförbund

Nyheter

 • Standardiserade roller i IdrottOnline – Aktiv i idrott fasas ut

  Korrekt data är en förutsättning för att ha bra underlag till beslut. För att kvalitetssäkra den data som finns i IdrottOnline inför Riksidrottsförbundet under året ett par förändringar. Bland annat standardiseras rollerna i IdrottOnline.
 • NM-guld!

  I helgen avgjordes Nordiskamästerskapet i puckel vid Duved. Nicolina Stenkula blev nordisk mästarinna under lördagen i puckelpist och idag blev det ett silver för henne i parallellpuckelpist. För Rasmus Stegfeldt blev det två silver under helgen i mästerskapet.
 • Utbildning för föreningsledare

  Idrottsrörelsen är en fantastisk arena som engagerar och motiverar många olika människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser. Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt. Här kan du läsa om utbildningar för dig som exempelvis är styrelsemedlem i förening – som föreningsledare är du viktig!
 • Bandsjörullen den 2 juni 2024

  IF Ski Team Skåne hälsar alla välkomna till tredje upplagan av
  rullskidtävlingen Bandsjörullen den 2 juni 2024
 • Andrarums IF bjuder in till inspirationsträff 18-19 maj

  Boka in helgen 18-19 maj i en vacker natur på Österlen, i och runt Brösarp. Tillsammans med olika aktiviteter som rullskidor - stavgång - skidskytte - skidlekplats - femkamp mm.
Senast uppdaterad
2024-01-10
Publicerad
2022-09-19
Skribent
Skånes SF

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Huvudsponsor